Zoek

E-learning NVML vanaf 1 juli weer bereikbaar

E-learning NVML vanaf 1 juli weer bereikbaar

Het e-learningplatform van de NVML is weer toegankelijk! Om weer in te kunnen loggen bij onze e-learnings, is het volgende nodig:

20240701_E-learning online.jpg

Maak een nieuw account

Inloggen met je oude account is niet meer mogelijk. Heb je nog geen account aangemaakt op onze nieuwe website? Doe dit dan eerst:

  • Klik rechtsboven in de website op ‘inloggen’ en kies vervolgens ‘Nieuw account aanmaken’.
  • Vul je gegevens in (let op: gebruik het e-mailadres van je oude account!) en bedenk een nieuw wachtwoord. Belangrijk: Gebruik bij de registratie van het nieuwe account hetzelfde e-mailadres als waarmee je eerder bij de e-learnings van de NVML hebt ingelogd. Op deze manier wordt je account automatisch gekoppeld aan je bestaande gegevens bij de NVML.
  • Bevestig je e-mailadres via de verificatielink die je per e-mail ontvangt.

Log in op je nieuwe account op www.nvml.nl

  • Ga naar www.nvml.nl en log in met je zojuist aangemaakte account.

Ga naar de e-learningomgeving

  • Klik op onze website rechtsboven in het menu op E-learning.
  • Je gaat nu direct naar het e-learningplatform.
  • De eerste keer dien je toestemming te geven om naar het (externe) e-learningplatform te gaan, daarna gaat inloggen vanzelf!

Certificaat bij succesvol afronden examen

De toets bestaat uit 10 multiple-choice vragen aan het einde van de module. Wanneer je 9 of meer vragen correct beantwoordt, ontvang je een persoonlijk certificaat per e-mail. Dit wordt gestuurd naar het e-mailadres waarmee je bent ingelogd. Heb je het certificaat niet ontvangen? Controleer dan je 'spam' of ongewenste mail. Wacht eventueel een paar uur. Neem anders contact op via nvml@nvml.nl.

Vragen of hulp nodig?

Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben bij het aanmaken van je nieuwe account, neem dan gerust contact op via nvml@nvml.nl of bel ons op 030-252 37 92. Wij zijn maandag t/m donderdag bereikbaar tussen 09.00-16.00 uur. Ook is er een speciale pagina op onze website met de meest gestelde vragen. Wij hopen dat deze verandering bijdraagt aan een verbeterde gebruikerservaring bij NVML. Bedankt voor je begrip en geduld tijdens deze overgangsperiode.