Zoek

Overstap naar PE-Online voor Elektronisch Professioneel Dossier (EPD)

Overstap naar PE-Online voor Elektronisch Professioneel Dossier (EPD)

De NVML stapt over op PE-online voor het beheren van UEC-punten en het EPD. Dit systeem wordt veel gebruikt en maakt het makkelijk accreditaties bij te houden. Binnen enkele weken zijn de UEC-punten weer zichtbaar voor leden. 

Afbeelding PE online.jpg

Door de overgang naar een nieuw CRM-systeem en nieuwe website, is het tijdelijk niet mogelijk om je Elektronisch Professioneel Dossier (EPD) en UEC-punten in te zien. Gelukkig is er goed nieuws: de NVML stapt over naar PE-online voor het bijhouden van studiepunten en het EPD. PE-online is een bekend platform dat door meerdere organisaties en beroepsverenigingen wordt gebruikt voor het beheren van accreditaties en punten.

De afgelopen maanden heeft de NVML hard gewerkt om alle punten over te zetten naar PE-online. Naar verwachting zal de koppeling met PE-online binnen enkele weken live gaan, waarna NVML-leden weer volledig toegang hebben tot hun UEC-punten. Zodra de koppeling actief is, ontvangen leden uitgebreide instructies over het gebruik van het systeem en het inzien van hun punten.

Ook voor externe organisaties biedt de overstap naar PE-online voordelen. Zij kunnen binnenkort via het platform eenvoudig activiteiten ter accreditatie indienen bij de NVML, wat het hele proces efficiënter en overzichtelijker maakt. Meer informatie volgt binnenkort.